VR1 komt op stoom met mooie winst op Alliance '22

Alliance '22 sv. Vr1

0 - 4

Overbos VR1 (zon)

29'
42'
71'

Competitie

2e klasse E

Datum

6 oktober 2019 12:00

Scheidsrechter

D. (Dennis) Nijsen

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Begon de VR1 de competitie nog met een kleine deceptie, onnodig verlies tegen DWOW, tegen KFC werd vorige zondag alweer de winst gepakt met redelijk voetbal. Vandaag in de derde wedstrijd werd daar nog eens uitstekend voetbal aan toegevoegd. Daardoor prijkte na afloop van de uitwedstrijd tegen Alliance '22 uit Haarlem, vooraf toch als lastig aangemerkt, een prachtige score op het wedstrijdformulier.

Op zich was Alliance zeker een van de betere tegenstanders. Dat toonde ze ook in deze wedstrijd aan. Maar Overbos is gegroeid en domineerde gewoon een groot deel van de wedstrijd. Keepster Veerle kreeg achterin maar weinig te doen. De keepster aan de andere kant des te meer. Het enige wat nog een beetje schortte aan het spel van Overbos was het afmaken van de kansen. En die waren er genoeg. De 0-2 ruststand was wat dat betreft nog een matige afspiegeling, maar op zich natuurlijk wel heerlijk. Twee maal kon Sono vrij gezet worden voor een 1 op 1 met de Alliance keepster en beide keren schoof ze de bal beheerst in de touwen. 

Na de thee eigenlijk hetzelfde spelbeeld. Ook nu weer de nodige kansen. Het duurde nog bijna een half uur voor de overwinning zeker gesteld kon worden. Klutsen en rebounds zijn hét scoringsterrein voor Marisa, zo ook deze middag weer toen de bal uit een kluts voor haar voeten viel. De trekker is dan meteen overgehaald. De dik verdiende 0-3 lag in het net. Uiteindelijk bracht Rebecca vlak voor tijd de score en eindstand nog op 0-4. Een vrije trap van Lieselotte kon door haar op waarde geschat worden met een ferme kopbal.

Meiden, van harte proficiat. Top gespeeld, top resultaat. Het blijft jammer van die drie verliespunten, maar wel lekker dat jullie weer meedraaien in de hogere regionen. Volgende week weer een uitwedstrijd, ditmaal in en tegen Medemblik. En na vier wedstrijden kunnen we dan voorzichtig een inschatting gaan maken van de sterktes en zwaktes van deze competitie en waar de mogelijkheden dit seizoen van de VR1 kunnen liggen. Dan is ook jullie fotograaf er weer bij, die nu in in een luie stoel onder een warme herfstzon aan het Lago 'd'Iseo bivakkeert. Jazeker, zon.... jazeker, 23 graden....daar wel.... :)

De bijgevoegde foto is er dan ook een uit het archief. Heeft iemand vandaag nog een foto gemaakt en die bij dit artikel geplaatst kan worden, app deze dan even naar Veerle of Alex. Die weten de fotograaf dan wel te vinden.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!