Leuke modderpot eindigt in mineur.

Overbos 45+1

2 - 3

HSV'69 45+1

Competitie

2e klasse 2

Datum

4 december 2021 14:30

Scheidsrechter

M.Lubbers

Accommodatie

Sportpark Overbos
Leenderbos 101
2134TZ
HOOFDDORP
tel. 023-5638777

De buienradar had besloten koers te wijzigen. Tot 13.30 uur was het prachtig weer. Daarna begon de ellende. Regen tot aan het laatst fluitsignaal. Tegenstander Hsv had pas 2 wedstrijden gespeeld. Dus qua wedstrijdritme lagen we voor op deze ploeg.  Onze dugout zat helemaal vol,  we waren op volle oorlogssterkte, voldoende wissels. Met slechts twee punten in the pocket, gingen we op zoek naar die eerste overwinning van het seizoen. Die laat namelijk heel lang op zich wachten. Telkens trekken we aan het kortste eind. En vandaag dus ook. 2-3 Verloren. Gadverdamme. Het is steeds net niet. We hebben het echt aan onszelf te danken. Het dubbeltje, kwartje, eurootje...whatever....valt steeds de verkeerde kant op.  We vergeten onze inzet en werklust iedere week te belonen. En dan nog twee gemiste pingels ook... Meestal hebben we na het laatste fluitsignaal een leuke en gezellige derde helft om uit te huilen met een paar kannetjes bier... Maar ook dat zat er niet in met de 17.00 uur- tap-dicht regel. Het is echt even door die zure appel heen bijten!

Ik moet er wel bij vertellen dat de wedstrijd een kwartier voor het eind werd afgefloten. Een ongelukkige en vervelende botsing met de keeper van Hsv zorgde voor een abrupt einde van deze glijpartij. Hij werd heel vervelend geraakt in zijn gezicht. We hopen dat de schade meevalt! Hsv was een uitermate sportieve en leuke tegenstander. Verder spelen voelde niet goed. De vraag blijft wel: 'hadden we nog 3-3 kunnen maken?'  We zullen het nooit weten.

Op het moment dat de scheids affloot, werd de regenboog zichtbaar en liet de zon zich opeens weer zien. Een teken! Volgende week gaan we koploper Fc Lisse verrassen. Nu weet ik het 'bijna' zeker.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!