Vrijwilligers - OverbosWEB

Vrijwilligers

De vrijwilligers van Overbos!
Overbos beschikt gelukkig over een groot aantal vrijwilligers (circa 250) . Deze vrijwilligers vormen het fundament van onze vereniging. Samen met de voetballers/-sters vormen zij onze vereniging, bepalen zij de vaak zo gezellige sfeer binnen onze vereniging en zorgen zij ervoor dat iedereen kan voetballen en daarnaast ook nog eens kan meedoen aan andere activiteiten zoals de jaarlijkse kerstbingo, de sinterklaasavond voor de mini’s en F-jes en de afsluitende familiedag. Wij zijn ze daar natuurlijk erg dankbaar voor, want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!Vrijwilligers zijn er nooit genoeg. Wij streven echter naar meer vrijwilligers zodat alle vacatures kunnen worden ingevuld en wij bijvoorbeeld geen teams (of ouders) meer hoeven aan te wijzen om verplicht een bar- of wedstrijdsecretariaat-dienst te draaien dan wel om de huidige vrijwilligers (van wie een groot aantal ook nog eens meerdere functies uitoefenen) te ontlasten.

Onder het motto : vele handen maken licht werk en met ieders hulp staat Overbos sterk!

Wij hebben daartoe een aantal werkzaamheden geïnventariseerd. Met deze klussen kunnen wij gezamenlijk onze vereniging bloeiend houdend. Klussen die plezierig zijn, die je samen met anderen kunt doen (teamwork dus), die goed te doen zijn en die soms maar 1 keer per seizoen hoeven te gebeuren. Dus ook al heb je weinig tijd, ook voor jou hebben we een passende klus die veel voldoening en waardering geeft naast de vele gezellige sociale contacten die je erbij op doet.Begeleiding
Je hebt als vrijwilliger recht op ondersteuning en begeleiding. Voor vele functies worden regelmatig cursussen georganiseerd. Verder zal het direct betrokken zittend kader de nieuwe vrijwilliger natuurlijk wegwijs maken in de rol die hij wenst te vervullen.

Enthousiast geworden?
Kijk dan snel hieronder voor alle contactinformatie en uitdagende mogelijkheden binnen onze vereniging!

Welkom!

Leuk dat je geinteresseerd bent in een rol als vrijwilliger binnen onze mooie vereniging. Wij brengen je graag in contact met de juiste contactpersoon om je snel op weg te helpen. Hieronder volgt een overzicht met de verschillende vrijwilligersrollen en de contactinformatie:

Functie: Contact info: Meer info:
(Jeugd-)scheidsrechter scheidsrechters@overbos.nl Scheidsrechters pagina
Barman/-vrouw kantine@overbos.nl Kantine pagina
Ledenadministrateur (m/v) karin@overbos.nl  
Keeperstrainer jeugd voetbalzaken@overbos.nl  
Toernooicommissie (m/v) toernooien@overbos.nl  
Evenementencommissie (m/v) evenementen@overbos.nl  
Facilitaire medewerkers facilitair@overbos.nl  
Wedstrijdsecretariaat (m/v) wedstrijdzaken@overbos.nl Wedstrijdsecretariaat

Specifieke functies (M/V):

Mocht u over specifieke vaardigheden of mogelijkheden beschikken, die hier niet op deze pagina's worden benoemd, maar die u graag ten dienste van de vereniging zou willen stellen, dan kunt te allen tijde contact met ons opnemen via vrijwilligers@overbos.nl

Ook als u initiatieven wilt nemen die u ziet als ondersteuning-, verbreding- of verbetering van de vereniging dan dagen wij u uit om hiermee naar naar voren te komen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!