Teampagina - OverbosWEB

Teampagina

Teampagina
De eenvoudigste manier om alle informatie van een team (stand, programma, uitslagen) te raadplegen is via de teampagina.  Als je de menu-optie TEAMS bovenaan de homepage aanwijst verschijnt een overzicht met alle teams van Overbos (wat zijn het er veel hè?), waaruit je het gewenste team kunt kiezen. Op de teampagina kun je door middel van de knoppen bovenaan eenvoudig het programma (competitie, beker en vriendschappelijk), de uitslagen en de stand raadplegen. Dit betreft steeds alleen het betreffende team van SV Overbos.

Kies je voor Uitslagen en Programma, dan krijg je nog meer mogelijkheden om eenvoudig te vinden wat je zoekt.  Je kunt de wedstrijden bijvoorbeeld op datum sorteren (zowel van oud naar nieuws als van nieuw naar oud) en kiezen of je alle wedstrijden wilt zien of alleen de uitwedstrijden of alleen de thuiswedstrijden.Wil je naar de gegevens van de hele klasse kijken? Maak dan gebruik van de opties die iets lager staan. Je kunt dan in één keer bijvoorbeeld alle wedstrijden van aanstaande zaterdag of alle uitslagen van afgelopen zaterdag in de klasse zien.


Er is zoveel mogelijk dat je niet diect alle mogelijkheden scherp op je netvlies zult hebben.  Schroom niet om naar hartelust om op alle opties te klikken om zelf te ervaren wat er kan. Je kunt daarmee nooit iets kapot maken.

Het is mogelijk om aan deze pagina ook nog TEAMINFORMATIE toe te voegen, bijvoorbeeld om een teamfoto te plaatsen. Wanneer je dit voor jouw team wilt realiseren, stuur dan even een mailtje naar communicatie@overbos.nl, dan zetten we deze optie voor jouw team aan.

Vind je het teveel moeite om via het menu naar je teampagina te gaan, voeg deze dan toe aan je Favorieten in je browser, dan is het zelfs maar één klik.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!