Nieuws

Proeftrainingen bij sv Overbos

18 februari 11:45  Beste leden, We bieden voor de jeugd uit onze regio per direct gratis proeftrainingen aan. meer »

434x gelezen

Een speciale kerstboodschap van sv Overbos

24 december 15:15  sv Overbos wil iedereen die betrokken is bij onze prachtige club iets persoonlijks vertellen... Bekijk de videoboodschap in ons foto albummeer »


Bondscoach Frank de Boer bedankt de vrijwilligers van sv Overbos

23 december 10:00  TIjdens een speciale persconferentie nam de bondscoach de tijd om de vrijwilligers van sv Overbos te bedanken voor hun inzet en energie.meer »


Oliebollen bestellen bij sv Overbos in samenwerking met bakker Gerard

16 december 17:00   Leden kunnen bij ons oliebollen bestellen en bij 10 oliebollen doneert Bakker Gerard twee oliebollen aan het Spaarne Gasthuis. De oliebollen kunnen op oudejaarsdag tussen 12.00 en 13.00 uur bij de club worden opgehaald. Bestellen kan via www.overbos-shop.nl. De bakker gaat zelf nog een stapje verder. “Ik wil graag iets doen voor de mensen in de zorg. Daarom doneer ik voor elke 10 oliebollen die klanten bij mij in bakkerij kopen er ook nog eens 2 aan het Spaarne Ziekenhuis”, besluit de Hoofddorpse bakker. “Deze ga ik zelf na de kerstdagen afleveren in het ziekenhuis.”meer »

292x gelezen

Trekkingsuitslag van de Grote Clubactie 2020

14 december 9:45  Op woensdag 9 december vond de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats, onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De trekkingsuitslag is dus bekend! Ook onze vereniging heeft loten verkocht van de Grote Clubactie. De actie heeft onze vereniging 2.151,30 euro opgeleverd. We zijn iedereen die de club op deze manier gesteund heeft ontzettend dankbaar!meer »

147x gelezen

Sinterklaasfeest 2020

30 november 8:45  Op zondag 29 november was het zover. Een gezellig sinterklaasfeest bij sv Overbos. Vanaf 12.00 uur werden de kinderen getrakteerd op een sport-en spelmiddag op ons hoofdveld. Ondanks deze heftige coronatijd zijn we blij dat dit kinderfeest door kon gaan. En de ouders konden gewoon meekijken via een livestream op onze Facebook pagina.meer »

478x gelezen

Doe jij ook mee? Wie helpt Sv Overbos aan de eindsprint van de grote clubactie

27 november 9:45  Natuurlijk doet Overbos mee aan de Grote Club Actie. Hiermee kunnen we extra geld ophalen voor de club en maak je kans op Super prijzen. Dit weekend kan je nog loten kopen dus pak je kans. meer »

175x gelezen

Help Overbos door de Corona Crisis campagne actie is gestart

24 oktober 9:15  Onze club draait financieel op de contributie van de leden, de kantine inkomsten en natuurlijk onze sponsoren. meer »

698x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!