Informatie trainingen - OverbosWEB

Informatie trainingen

TRAININGSCHEMA

KLIK HIER voor het trainingschema 2022/2023.

Verzoeken tot wijzigingen van velden en tijden, of nieuwe trainingen graag eerst overleggen met de Technisch Coördinator. Die zal dan met de planner contact opnemen,

Veld 1, 4, 7 en 8 worden als trainingsvelden gebruikt. Veld 1 en 4 zijn kunstgrasvelden, veld 7 en 8 zijn de natuurgrasvelden achteraan het complex. Bij het opstellen van het trainingsschema is er naar gestreefd elk jeugdteam minimaal 1 keer per week op kunstgras te laten trainen.
Train alleen op het gedeelte dat volgens het trainingsschema is toegewezen.

INFORMATIE EN RICHTLIJNEN VOOR DE TRAINERS:

Met de trainers wordt apart overlegd over sleutelbeheer van hekwerk en materialencontainers. Heb je hierover vragen? Benader de Technisch Coördinator van jouw leeftijdscategorie. 

Ieder team heeft een eigen kast of kliko in een van de containers toegewezen gekregen, waarin de materialen na de training kunnen worden opgeborgen.

Iedere trainer/teamleider heeft aan het begin van het seizoen een bruikleenovereenkomst getekend, waarin staat welke materialen er voor het huidige seizoen in bruikleen zijn gesteld. Aan het einde van het seizoen wordt er bij het inleveren nagegaan of alles nog aanwezig is. Wanneer dit niet het geval is zullen de kosten bij de trainer worden verhaald, die het op zijn beurt kan verhalen bij de spelers van het team. Zorg dus altijd dat je goed de materialen natelt en meteen een bal pakt wanneer deze in de bosjes verdwijnt!

Verder nog vragen over trainingsmaterialen? Stuur een mail naar tcmb@overbos.nl

Stop tijdig met de training zodat het team na je ook op tijd kan beginnen.

Bij onweer, waarbij de knal binnen 10 seconden van de flits te horen is dient de training (tijdelijk) gestaakt te worden. Dat is een richtlijn/verplichting vanuit de KNVB. Ieder jaar vallen er ergens in Nederland weer gewonden en soms doden door inslaande bliksem. Neem geen risico. Ook op de velden van Overbos slaat een enkele keer paar jaar de bliksem in! Gelukkig stonden er tot nu nooit spelers op het veld.

Voor de verlichting van veld 1 is een sleutel nodig. Beide knoppen op de kast (naast kleedkamer 10) moeten worden omgedraaid om alle lichtmasten aan te zetten. Heb je hier een sleutel van nodig? Neem contact op met de Technisch Coördinator of stuur een mail naar materiaal@overbos.nl
Voor de verlichting van de velden 4, 7 en 8 staat er een electriciteitskast bij de materialencontainers. Met één druk op de groene knoppen gaan de lichten aan, met één druk op de rode knoppen gaan de lichten uit.
LET OP!! Wanneer de lichten worden uitgeschakeld, duurt het lang voordat ze weer opnieuw aan kunnen. Denk dus vóór het uitdoen van de lichten goed na of er nog een ander team moet trainen na jou.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!