Informatie trainingen

Er is een regulier trainingsschema voor normale omstandigheden en een alternatief trainingsschema (zie onderaan) als door omstandigheden trainingsvelden niet beschikbaar zijn.

REGULIER TRAININGSCHEMA

KLIK HIER voor het trainingschema 2021/2022.

Verzoeken tot wijzigingen van velden en tijden, of nieuwe trainingen graag eerst overleggen met de Technisch Coördinator. Die zal dan met de planner contact opnemen,

Spelers/speelsters: voor vragen of opmerkingen over het schema graag met de trainer contact opnemen. Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn, laat het de trainer dan tijdig weten, niet de kantine medewerker of iemand anders.

Veld 1, 4, 7 en 8 worden als trainingsvelden gebruikt. Veld 1 en 4 zijn kunstgrasvelden, veld 7 en 8 zijn de natuurgrasvelden achteraan het complex. Bij het opstellen van het trainingsschema is er naar gestreefd elk jeugdteam minimaal 1 keer per week op kunstgras te laten trainen. 

ALTERNATIEF TRAININGSSCHEMA

Indien de grasvelden afgekeurd worden en training op de velden 7 en 8 structureel niet mogelijk is, geldt het alternatieve trainingsschema. Dat wordt dan op OverbosWEB meegedeeld. 

Indien mogelijk zullen veldkeurders van Overbos op tijd de trainingsvelden afkeuren en dit op de website publiceren. Het is echter ook zaak dat trainers de situatie zelf beoordelen bij aankomst op Overbos. Indien de velden gevaarlijk worden (bevroren, plassen) gelieve niet of aangepast te trainen.

KLIK HIER voor het alternatieve trainingsschema 2021/2022.

INFORMATIE EN RICHTLIJNEN VOOR DE TRAINERS:

Train alleen op het gedeelte dat volgens het trainingsschema is toegewezen.

Met de trainers wordt apart overlegd over sleutelbeheer van hekwerk en materialencontainers.
Ieder team heeft een eigen kast of kliko in een van de containers toegewezen gekregen, waarin de materialen na de training kunnen worden opgeborgen.
Iedere trainer/teamleider heeft aan het begin van het seizoen een bruikleenovereenkomst getekend, waarin staat welke materialen er voor het huidige seizoen in bruikleen zijn gesteld. Aan het einde van het seizoen wordt er bij het inleveren nagegaan of alles nog aanwezig is. Wanneer dit niet het geval is zullen de kosten bij de trainer worden verhaald, die het op zijn beurt kan verhalen bij de spelers van het team. Zorg dus altijd dat je goed de materialen natelt en meteen een bal pakt wanneer deze in de bosjes verdwijnt!

Verder nog vragen over trainingsmaterialen? Stuur een mail naar Lieselotte (materiaal@overbos.nl)

Stop tijdig met de training zodat het team na je ook op tijd kan beginnen.

Bij onweer, waarbij de knal binnen 10 seconden van de flits te horen is dient de training (tijdelijk) gestaakt te worden. Dat is ook een KNVB verplichting. Ieder jaar vallen er ergens in Nederland weer gewonden en soms doden door inslaande bliksem. Neem geen risico. Ook op de velden van Overbos slaat een enkele keer paar jaar de bliksem in! Gelukkig stonden er tot nu nooit spelers op het veld.

Voor de verlichting van veld 1 is een sleutel nodig. Beide knoppen op de kast (naast kleedkamer 10) moeten worden omgedraaid om alle lichtmasten aan te zetten.
Voor de verlichting van de velden 4, 7 en 8 staat er een electriciteitskast bij de materialencontainers. Met één druk op de groene knoppen gaan de lichten aan, met één druk op de rode knoppen gaan de lichten uit.
LET OP!! Wanneer de lichten worden uitgeschakeld, duurt het lang voordat ze weer opnieuw aan kunnen. Denk dus goed na voordat je de lichten uit doet of er niet nog een ander team moet trainen na jou.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!