Informatie trainingen

Er is een regulier trainingsschema voor normale omstandigheden en een alternatief trainingsschema (zie onderaan) als door omstandigheden trainingsvelden niet beschikbaar zijn.

REGULIER TRAININGSCHEMA

KLIK HIER voor het trainingschema 2020/2021

Wijzigingen van het schema kunnen zich altijd voordoen.

Verzoeken tot wijzigingen van velden en tijden, of nieuwe trainingen graag eerst overleggen met de sectiecoördinator. Die zal dan met de planner contact opnemen,

Spelers/speelsters: voor vragen of opmerkingen over het schema graag met de trainer contact opnemen. Mocht je door omstandigheden verhinderd zijn, laat het de trainer dan tijdig weten, niet de kantine medewerker of iemand anders.

Let op: er kunnen soms ook trainingen ingelast worden voor in het weekend. Deze tref je niet aan op het trainingschema, maar op het wedstrijdschema. Hou dus ook deze in de gaten.

Materiaal jeugdcontainers bij veld 1, 3, 4: informatie bij Glenn Loe (materiaal@overbos.nl)

Met de trainers wordt apart overlegd over sleutelbeheer van hekwerk en materialencontainers

Met ongeveer 1000 spelende leden en ongeveer 75 teams wordt van de trainers en de spelers de nodige discipline en verantwoordelijkheidsgevoel verwacht.
We hebben vier trainingsvelden die alle vier in vier delen zijn verdeeld. E-tjes en F-jes worden op een kwart veld ingedeeld. Alle overige teams op een half veld.

Voor de trainers:

Train alleen op het gedeelte dat volgens het trainingsschema is toegewezen.

Stop tijdig met de training zodat het team na je ook op tijd kan beginnen.

Zorg er voor dat ALLE BALLEN en AL HET OVERIG MATERIAAL  , zoals hoedjes, na de training weer terug worden gelegd in de blauwe KLIKO's, c.q.  containers (merk je ballen zodat ze herkenbaar zijn). Bedenk dat een andere trainer dat materiaal ook moet gebruiken en het heel vervelend is een halflege container of KLIKO aan te treffen. 

SPAAR HET LICHT! De energiekosten voor de veldverlichting schrijf je met 4 nullen achter het cijfer... !!! Kortom: ieder uur dat het veld onnodig verlicht is kosten handenvol geld.

Wanneer er een bal in de sloot verdwijnt is deze met de ballenhengel (aan de kop van veld 6, 7 en 8) terug te krijgen. De sleutel van de ballenhengel is verkrijgbaar achter de bar, er zijn ook een aantal trainers die de sleutel hebben.

Ook alle ballen die in de bosschages verdwijnen laten opzoeken. In principe dient het aantal ballen dat na de training weer teruggezet wordt gelijk te zijn aan het aantal dat vooraf werd meegenomen. Iedere bal kost behoorljk wat geld.

De jeugdcontainers dienen ten alle tijde ´s avonds na de laatste training te worden gesloten. Indien je geen sleutel hebt dan in ieder geval de deur dicht drukken.

Alternatief trainingsschema

Indien mogelijk zullen veldkeurders van Overbos op tijd de trainingsvelden afkeuren en dit op de website publiceren. Dit lukt echter niet altijd. Het is dan ook zaak dat ook de trainers de situatie beoordelen of er wel of niet getraind kan worden. Indien de velden gevaarlijk worden (bevroren, plassen) niet trainen of aangepast trainen.

Bij onweer, waarbij de knal binnen 10 seconden van de flits te horen is dient de training (tijdelijk) gestaakt te worden. Dat is ook een KNVB verplichting. Ieder jaar vallen er ergens in Nederland weer gewonden en soms doden door inslaande bliksem. Neem geen risico. Ook op de velden van Overbos slaat een enkele keer paar jaar de bliksem in! Gelukkig stonden er tot nu nooit spelers op het veld.

Als incidenteel eens een avond uitvalt door plotselinge omstandigheden (ondergelopen velden, bevroren velden etc.), dan moeten gewoon de daarop geplande trainingen wijken.

Indien de grasvelden afgelast zijn en training op de velden 7 en 8 structureel niet mogelijk is kan een tijdelijk trainingschema ingelast worden. Dat wordt dan op OverbosWEB meegedeeld. 

Dit schema is opgemaakt volgens de gemaakte afspraken tussen VTZ en VOZ rekening houdend met prioriteiten t.a.v. de selectieteams.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!